How I Met Your Father'ın yayın tarihi belli oldu

"How I Met Your Father" dizisinin 18 Ocak 2022'de izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "How I Met Your Mother" dizisinin farklı bir versiyonu olarak izleyicilerle buluşacak olan "How I Met Your Father" dizisinin 18 Ocak 2022’de yayınlanacağı açıklandı. Hulu'da yayınlanacak olan "How I Met Your Father"ın yayın tarihi, dizinin oyuncuları Hilary Duff, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tien Tran, Chris Lowell ve Tom Ainsley’nin yayınladığı videoyla duyuruldu. 

Dizi, kim olduklarını, hayattan ne istediklerini, flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında nasıl aşık olunacağını çözmenin ortasında olan Sophie ve arkadaş grubunun etrafında dönecek. Hilary Duff'ın Sophie karakterine hayat vereceği dizide, Francia Raisa Sophie'nin ev arkadaşı Valentina'yı; Tom Ainsley, Valentina'nın erkek arkadaşı Charlie'yi; Chris Lowell, Uber şoförlüğü yapan müzisyen Jesse'yi; Tien Tran ise Jesse'nin üvey kardeşi Ellen'ı canlandıracak. 

Dizinin başrolü olan Sophie karakterini Hilary Duff canlandıracak. How I Met Your Father, Sophie'nin eşiyle nasıl tanıştığı ve arkadaş grubuyla 2021 yılında yaşadığı maceralarını oğluna anlatması etrafında şekillenecek.