'How I Met Your Father' dizisinden ilk görsel yayınlandı

"How I Met Your Father"ın oyuncu kadrosunun bir arada olduğu ilk fotoğraf paylaşıldı. Dizinin 2022 yılında Hulu'da yayınlanması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "How I Met Your Mother" dizisinin farklı bir versiyonu olarak izleyicilerle buluşacak olan "How I Met Your Father" dizisinden oyuncuların yer aldığı bir fotoğraf yayınlandı. Fotoğrafta dizi oyuncuları Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Hilary Duff, Tien Tran ve Suraj Sharma yer alıyor. 

"How I Met Your Mother" dizisinin farklı bir versiyonu olarak izleyicilerle 2022 yılında Hulu'da buluşması planlanan dizi, kim olduklarını, hayattan ne istediklerini, flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında nasıl aşık olunacağını çözmenin ortasında olan Sophie ve arkadaş grubunun etrafında dönecek. Hilary Duff'ın Sophie karakterine hayat vereceği dizide, Francia Raisa Sophie'nin ev arkadaşı Valentina'yı; Tom Ainsley, Valentina'nın erkek arkadaşı Charlie'yi; Chris Lowell, Uber şoförlüğü yapan müzisyen Jesse'yi; Tien Tran ise Jesse'nin üvey kardeşi Ellen'ı canlandıracak. 

"How I Met Your Father" dizisinin başrol oyuncusu Hilary Duff, daha önceden dizinin oyuncu kadrosuyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Böylece, dizinin oyuncu kadrosu ilk kez bir arada görülmüştü. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)