'House of the Dragon' oyuncusu Matt Smith: Yeni dizi, Game of Thrones'a benzemeyecek

"Game Of Thrones" devam dizisi "House of the Dragon"ın oyuncusu Matt Smith dizi hakkında konuştu. Smith, "House of the Dragon"ın Game of Thrones'un gölgesinde kalmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaklaşık iki yıl önce final yapan Game of Thrones (Taht Oyunları) serisinin 300 yıl öncesini anlatan "House Of The Dragon" dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncu Matt Smith, dizi hakkında konuştu. 

Kayıp Rıhtım'ın CBR'dan aktardığına göre, George R.R. Martin’in kitabından uyarlanacak yeni dizinin Game of Thrones'un gölgesinde kalmayacağını ve kendi sesine sahip olacağını belirten Smith, şu ifadeleri kullandı:

"Sanırım bir noktada (spin-off diziye) kendinizi ve kendi yorumunuzu getiriyorsunuz, yani bir noktaya kadar en azından. Daha önce yazılmış bir şeye ya da Shakespeare eserine ne katabilirsiniz ki? Bu durumda esere kendi duygunuzu, kişiliğinizi ve fikirlerinizi katmak zorunda kalıyorsunuz. Bazı şeyleri deneyeceksiniz ve işe yarayanlarla yolunuza devam edeceksiniz.

Diziyi birçok açıdan eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz. Birçok açıdan bir önceki yapımın ruhunu ve isteğini taşıyor. Fakat yine de Game of Thrones gibi bir yapımın başarısını taklit edemezsiniz. Çünkü zamanın belirli bir noktasındaki bir yapım için oldukça özel ve eşsizdi."

Dizide, Doctor Who dizisiyle tanınan oyuncu Matt Smith, Daemon Targaryen karakterini üstlenirken, Emma D’Arcy de onun yeğeni olan Rhaenyra Targaryen’i canlandırıyor. Paddy Considine, Viserys Targaryen’i oynarken, Rhys Ifans da Otto Hightower’a hayat veriyor. 

Game of Thrones dünyasında geçecek dizinin 2022'de yayınlanması planlanıyor.