Hayranı yalı güvenliğine saldırdı: 'Sezen Aksu'yu hapis tutuyorsunuz'

Sezen Aksu'nun yalısına girmeye çalışan bir kadın, “Sezen Aksu'yu hapis tutuyorsunuz” diyerek güvenliğe saldırdı. Kadın hakkında 1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Sezen Aksu'nun Beykoz'daki yalısına girmeye çalışan bir kadın, güvenlik görevlilerine saldırdı. Sezen Aksu, aynı kişinin dört kez evine girmeye çalıştığını, teknesi ile de iskelesini yıktığını belirtti. 

TV100'den Özkan Tamirak'ın aktardığı habere göre, gece 02.00 sıralarında güvenlik görevlisini itekleyerek Sezen Aksu'nun yalısına girmeye çalışan L.M., iddialara göre, “Sizi öldürürüm. Sezen Hanım’ı öldürmek mi istiyorsunuz siz?” diye bağırdı. Daha sonra dışarı çıkarılan kadın, eve gelen polisler kadını gözaltına alındı. Güvenlik görevlisinin şikayetçi olduğu L.M.’nin daha önce de dört kez Aksu'nun evine girmeye çalıştığı aktarıldı. 

'RAHATSIZLIK BOYUTUNUN FAZLALAŞMASI SEBEBİYLE ŞİKAYETÇİYİM'

Sezen Aksu da L.M.’den şikayetçi oldu.

Aksu, ifadesinde şunları anlattı:

"Bu şahıs mart, mayıs, temmuz ve ekim aylarında olmak üzere dört kere evime gelmek suretiyle, kapıyı zorlayarak ve güvenliğime tehdit, hakarette bulunarak rahatsızlık vermiştir. 2022 yılının ekim ayında yapmış olduğu eylemde somut olarak içeriye girme iradesini belli etmiştir. Bir keresinde de evimin iskelesine yanaşmak suretiyle iskelede zarar olacak şekilde yıkıma sebep vermiştir. Ancak o zaman hayranım olarak kabul ettiğimden şikâyetçi olmamıştım. Şu aşamada rahatsızlık boyutunun fazlalaşması sebebiyle şikayetçiyim."

L.M. ise iddiaları reddetti. 

1 YILDAN 4 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili soruşturmasını tamamladı. Soruşturma kapsamında L.M. hakkında tehdit ve ısrarlı takipten 1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.