Hediyelik poşetler ambalajstore farkıyla

Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde ya da yeni bir yıla girerken sevdiklerinizi mutlu etmek adına aldığınız hediyeler için kullandığınız hediye paketleri o günün anlam ve önemini ifade eder. İnsanlar alınan hediyelerin ambalajına da önem vermektedir. Ambalajstore olarak yılbaşı hediye poşetleri ve diğer hediye poşetleri alanında bir numarayız.

Google Haberlere Abone ol

Hediyelik poşet ürünlerimiz ihtiyaca bağlı olarak farklı ebatlarda ve 1 kolide farklı sayıda bulunacak şekilde üretilmektedir. Birkaç örnek vermek gerekirse:

Metalize Poşet 50x70 Bantlı (500 Adet)

1-Metalize Hediyelik Poşet Bantlı 50*70 (500) adet.

Bu ürünümüzün kolisinde içinde 50 adet kendinden bantlı metalize hediyelik poşet bulunduran 10 paket yer almaktadır. Yani toplamda 50*70 ebadında 500 adet kendinden bantlı metalize hediyelik poşet içermektedir.

https://www.ambalajstore.com/urun/metalize-poset-50x70-bantli-500-adet

Metalize Poşet 40x60 (2000 Adet )

2-Metalize Hediyelik Poşet Bantlı 40*60 (2000) adet

Pakette 100 adet, kolide 20 paket olmak üzere koli içeriğinde toplam 2.000 adet bulunmaktadır. Kendinden yapışkanlı bu ürünün farklı renklerini koli içeriğinde bulabilirsiniz.

https://www.ambalajstore.com/urun/metalize-poset-40x60-1000-adet

Metalize Poşet 20x35 (5000 Adet )

3-Metalize Hediyelik Poşet Bantlı 20*35 (5000) adet

Koli içeriğinde 50 paket ve her pakette 100 adet olmak üzere kolisinde toplam 5.000 adet bulunan 20*35 ebadındaki metalize hediyelik poşet ürünümüz kendinden bantlıdır. Koli içeriğinde karışık renkleri bulunmaktadır.

https://www.ambalajstore.com/urun/metalize-poset-20x35-5000-adet

Metalize Poşet 20x25 ( 5000 Adet )

4-Kendinden bantlı Metalize Hediyelik Poşet 20*25 (5000) adet

Koli içi karışık renkler içeren 20*25 ebadındaki bu ürünümüz 50 paket*100 adet şeklinde toplam 5.000 adet içeren koliler şeklinde satışa sunulmaktadır.

https://www.ambalajstore.com/urun/metalize-poset-20x25-5000-adet

Metalize Poşet 35x50 ( 5000 Adet )

5-Metalize poşet 35*50 (5000) adet.

Pakette 100 adet, kolide 50 paket yani toplamda koli içinde 5.000 adet şeklinde satışa sunduğumuz Metalize poşet 35*50 ürünümüz; kendinden yapışkanlı ve koli içeriğinde farklı renkler bulunan bir modeldir.

https://www.ambalajstore.com/urun/metalize-poset-35x50-5000-adet

Ambalajstore olarak gün içerisinde saat 14.00’a kadar verilen her siparişi aynı gün kargoya vermekteyiz. Hediye poşetini toptan fiyatlardan alabilirsiniz. Poşetler bireysel ya da ticari amaçlı olarak yaşamın her alanında kullanılmaktadır. Tüketicinin ihtiyaçlarına göre ürünler imal edilmektedir. Farklı sektörlerde ve alanlarda tüketilen poşetler, kilitli, hediyelik, tıbbi atık, takviyeli gibi birçok poşet grupları bulunmaktadır.

Ambalajstore, müşterilerden gelen taleplerini karşılayacak çeşitte poşet türlerini stoklarında bulundurmaktadır. Poşetlerimiz; kalitelerine, renklerine, desenlerine ve ihtiyaca göre çeşitlilik gösterir. Sitemizde 1200 adet ürün barkodumuz bulunmaktadır. Gelen siparişleri aynı gün kargoya vermekteyiz. Bunun için talepleri karşılayacak stoğumuz bulunmaktadır. Stok bize önemli bir maliyet getirir. Ancak müşterilerimizin toptan poşet siparişlerini karşılamak için yüklü miktarda stok tutmak zorundayız.Başka türlü müşteri siparişlerinin aynı gün tedarik edilip kargoya verilmesi mümkün değildir.

Ambalajstore ile En Güzel Hediye Poşetleri

Hediye poşetleri tasarımları ve şık görünümleri ile insanların dikkatini çeker. Kilitli poşetler, çöp poşetleri, metalize hediye poşeti, yapışkanlı hediye poşeti, buzdolabı poşeti, tıbbı atık poşeti gibi her türlü gereksinime uygun ve en iyi kalitede temin edilebilecek ürünlere yönelik talepler, Ambalajstore tarafından karşılanmaktadır.

Metalize ambalaj kâğıdı (hediyelik poşet), özel günler ya da günlük kullanımlar için uygun olup, kullanımı pratik ve ekonomiktir. Metalize poşetler estetik görüntüye sahiptir. Tek renk ve baskısız üretildiği gibi farklı desenlerde ve farklı renklerde de tasarlanmaktadır. Yılbaşında ve bayramlarda alınan hediyeler bu ambalajlara kolaylıkla koyulabilmektedir. Alınan hediye kadar hediye paketi de önemlidir. Hediye ambalajı ne kadar güzel ve görsellik açısından zengin olursa o kadar dikkat çeker. Ayrıca alınan hediyelerin firmalar tarafından ambalaja koyulması alışveriş yapan kişileri daha çok memnun eder.

İster sade isterseniz desenli metalize hediyelik poşetler için sitemizi ziyaret ederek fiyat ve kalite kıyaslaması yapabilirsiniz. İstanbul’da yerleşik bir iş yerinin ihtiyacı olan ürünün piyasa firmalarından sipariş sonrası eline ulaşma hızı ile Ambalajstore’den sipariş verildiğindeki ulaşma hızı aynıdır. Doğu illerinden yapılan siparişler ise Ambalajstore tarafından diğer piyasa firmalarına göre daha hızlı ulaştırılmaktadır.

Hediye Poşet Fiyatları

Hediye poşet fiyatları, renklerine, desenlerine, ebatlarına ve kullanım alanlarına göre değişkenlik gösterir. Sitemizde poşetler kategorisine girdiğinizde poşet çeşitleri görselleri ile birlikte karşınıza gelecektir. İhtiyacınız olan ve seçtiğiniz poşet türünün ebat, adet ve kilosuna göre fiyat verilecektir. İstediğiniz fiyatta bütçenize uygun ve ihtiyacınızı karşılayacak ürünü seçerek siparişinizi verebilirsiniz. Ürünleriniz aynı gün Ambalajstore aracılığı ile kargoya verilecektir. Ödemelerinizi nakit yapabileceğiniz gibi kredi kartına taksit yapma imkânı da sağlamaktayız.

Hediye ambalajı, istenilen baskı özelliklerine göre farklı ebatlarda sitemizde sergilenmektedir. Ebatlarının farklı olması fiyatlarda farklılığa neden olur. Poşetler de farklı büyüklükte üretilmektedir. Küçük parçaları, eşyaları, gıda ürünlerini taşımak için kullanıldığı gibi hediye paketi yapmak için de kullanılır.

Yılbaşı hediye poşeti isteyen müşteriler için sade ya da desenli ürünlerimiz farklı ebatlarda sitemizde sergilenmektedir. Satacağınız hediyelere uygun olan hediye ebatlarına karar verdikten sonra modellerimizden istediğinizi seçerek sipariş verebilirsiniz. Ambalajstore ürünlerinizi kısa sürede elinize ulaştırır. Hatta ürünlerinizi haftaiçi saat 14.00 ‘a kadar sipariş vermeniz halinde aynı gün kargoya vermekteyiz.

Firmamız ucuz ve uygun fiyatlar ile sizlere ürünlerini sunmaktadır. Hediyelik poşet ya da diğer ihtiyaçlarınıza yönelik her türlü poşet ihtiyacınızı sitemizdeki ürünleri inceleyerek karar verebilirsiniz. Piyasada bulunan poşetlerin fiyatlarından çok malzemenin kalitesine dikkat etmeyi unutmayın.

Ambalajstore‘da 5 ayrı fiyat kategorisi bulunur. Yapılan her alışveriş sonrasında fiyatlandırma tablosu bir basamak daha ucuzlar. Bu da alışveriş yapan bir müşteriye 5 alışveriş sonrasında sitede yayınlanan fiyatlar üzerinden değil, yayınlanan fiyattan %4-5 oranında daha ucuz fiyattan sipariş verebilme imkanı sağlar. Alınan her ürün sonrasında alışveriş puanı kazanılır. Her ay alışveriş puanı ya da ürün hediyesi kampanyaları ile müşteriler Ambalajstore’den daha ucuza ürün almış olur. Kısacası, sürekli alışveriş yapan müşteriler hem indirimlerden faydalanır hem de yapılan kampanyalar ile daha ucuza ürün almış olur.

İLANDIR.