Günay Tuncel hayatını kaybetti

Günay Restaurant'ın eski sahibi hayatını kaybetti: Günay Tuncel bir süredir tedavi görüyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Bir dönem 'İstanbul eğlence hayatının kralı' olarak nitelendirilen, İstanbul'un popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti. 79 yaşındaki bir süredir tedavi gören Tuncel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

79 yaşında hayatını kaybeden Günay Tuncel, perşembe günü Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

GÜNAY TUNCEL KİMDİR?

Günay Tuncel, 1940 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlenince, çalışmaya karar veren Tuncel, As Kulüp'te müdür olarak işe başladı. Bir sene sonra Süzer Plaza Otel'in olduğu yerde 'Lalezar' adlı restoranda müdür olarak çalıştı. Burada; Emel Sayın, Öztürk Serengil ve Ajda Pekkan haftanın yedi günü sahneye çıkardı.

Tuncel, 1980 yılında Egemen Bostancı ile ortak bir yer açmaya karar vererek Harbiye'de “Günay Restaurant” adı ile mekanı açtı. Açılıştan itibaren Leman Sam ile 11 yıl çalıştı.  Tuncel, 2009 yılında Şişli’deki Günay Restorant'ı borcuyla birlikte devrettikten sonra Kuruçeşme’de balıkçı restoranı açtı. İşleri iyi gitmeyince iş hayatını noktaladı.