Müge Anlı'dan iddia: 'Azmettiricim çok ünlü' dedi!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G. 'azmettiricisini Türkiye'nin tanıdığını' söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G'nin itirafı herkesi şaşırttı. Vahşi bir cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cenazesi bulunan 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G.'nin ifadesinde ortaya çıkan bilgiye göre, geçmişte işlediği bir cinayeti 10 milyon dolara ünlü bir isim azmettirdi.

G., Asım Bayram cinayetinden önce işlediği cinayet ile ilgili olarak 'ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını' belirtti. Anlı program sırasında "Gözaltındaki sorgulama sırasında emniyet yetkilileri çok önemli bir bilgiye daha ulaştı. Şimdi bu bilginin içeriğini emniyetten almadım çünkü bize de daha önce anlatmıştı. Zanlı Murat daha önce de bir cinayetten ceza evinde yatmıştı. Hatta bizim ile yaptığı röportajda 'Ben cinayet işledim hapisten çıktım ama artık bir oğlum var bir daha cezaevine girmek istemiyorum suça bulaşmadım' demişti. Murat'a emniyet yetkilileri daha önce işlediği cinayet ile ilgili de bir takım sorular soruyorlar. Murat o cinayeti de anlatıyor ve diyor ki, 'Ben o cinayetin kiralık katiliydim. Bir azmettiricim vardı. Üstelik o cinayetin ardında tam 12 milyon yatıyor. Azmettiricim ise Türkiye'nin çok yakından tanıdığı çok ünlü biri' açıklamasını yaptı" dedi.

'DAHA ÖNCEKİ SAVCI ŞU ANDA TUTUKLU'

Müge Anlı, "Ben o kişiyi açıklayamayacağım ancak sayın savcı iddianamesini açıkladığı zaman Türkiye çok uzun bir süre konuşacaktır diye düşünüyorum. O dönem yargının bir kısmını ele geçiren terörist güçler de vardı. Murat 'o dönemde savcıya anlattım ama savcı bunu hasır altı ettiği' iddiasında bulunmuş. Daha önceki savcı ise şu anda tutuklu" şeklinde konuştu.

Etiketler Müge Anlı katil atv