'Fenomenler' İstanbul'u tanıtacak!

Instagram fenomenleri Türkiye'ye geliyor. Fenomenler İstanbul'u tanıtacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya fenomenlerini bir araya getiren konferans 'Inflow Global Summit 2018' kapsamında Türkiye'ye gelecek olan Instagram fenomenleri İstanbul'u tanıtacak. Sosyal medya üzerinde insanları etkileme gücüne sahip olduğu belirlenen fenomenlerden en etkili 30'u 3 grup halinde İstanbul’un arka sokaklarında, sahillerinde ve parklarında gezecek. Orta Doğu'nun 'Kardashian' ailesi olarak bilenen Alice, Farah ve Nadine Abdel de İstanbul paylaşımları yapacak.

Vatan'dan Emre Eser'in haberine göre, İstanbul'a gelecek 160 fenomen sadece tarihi yarım adayı değil, Belgrad Ormanı, Beşiktaş, Kadıköy, Arnavutköy ve Caddebostan gibi farklı mekanları da ziyaret edecek. Fenomenler, yaptıkları paylaşımlarla satın alma gücü yüksek 500 milyon kişiye ulaşacak.

İstanbul’u tanıtacak isimler arasında Alice, Farah ve Nadine Abdel, Aziz ve Zaklina Berrido Diana Curmei, Eslimah, Kristina Makeeva, Michael Zee, Yasmina Olfi, Kate& Olly, Sendi Skopljak, Lisa Tellbe, Arian Zamani, Saif Ben Ammar, Alina Frendy, Habiba Da Silva da yer aldı.