Aref Ghafouri Türkiye'ye döndü

Tedavisi biten Aref, Türkiye'ye döndü. Aref "Yılanı tedavi etmeye çalışırken bir anda kolumu ısırdı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kobra yılanı ısırmasından sonra panzehir için özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri Türkiye'ye döndü. Tedavisi hakkında kouşan Ghafouri "Yılan ısırdıktan sonra ilk yarım saat her şey bittiği zannetim ama bitmedi. O an her şey gözümün önünden geçti" dedi.

Sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen Ghafouri, kendisini ısıran yılanı Antalya'dan aldığını söyledi. Aref yılanın kendisini nasıl ısırdığını anlatırken, "Birkaç sene önce Antalya'da Suriyelilerin bulunduğu bir gecekondu mahallesi var. Ben oraya hep yardım ediyordum. Orada yılanlarla uğraşan bir adam gördüm. Ama tam anlaşamıyorduk. Adamdan o yılanı aldım çünkü hasta olduğunu ve bir gözünün kör olduğunu gördüm. Benim bu gibi hayvanlara baktığım bir hayvanat bahçem var. Orada besliyordum. Durumu ağırlaşınca özel bakım için eve getirdim. Çünkü ben bu tür yılanlar için Tayland'da eğitim aldım. Yılanı tedavi etmeye çalışırken bir anda kolumu ısırdı" dedi.

'DOKTORLAR BİLE ŞAŞIRDI'

Yılanını ısırmasının ardından yaşadıklarını anlatan ilizyonist, "Beni ısırdığı zaman hızlı bir şekilde elimi çektim ve yılanın kafası aşağıya doğru çöktü. Genelde bu tür yılanlar ısırdığı zaman siz ölene kadar sizi bırakmaz. Şansın varmış fazla zehiri yokmuş ve beni ısırdığı gibi öldü. Hızlı bir şekilde soğuk suyla birlikte kolumdaki zehiri emmeye başladım. Hastaneye hızlı bir şekilde gidemedik ve o an felç olduğumu hissetmeye başladım. Sürekli sakız çiğnemeye başladım ağız ve dişlerimi hareket ettirmek için. 25 saat panzehir olmadan nasıl durdum doktorlar bile şaşırdı" dedi. (İSTANBUL/DHA)