Bennu Yıldırımlar: Murat beni engellemedi

Oyuncu Bennu Yıldırımlar Cannes’da kırmızı halıda poz verirken önünü kapatmakla suçlanan rol arkadaşı Murat Cemcir’e destek çıktı. Yıldırımlar, "Murat’ın beni engellemesi söz konusu değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nuri Bilge Ceylan’ın, ‘Ahlat Ağacı’ filminin Cannes Film Festivali’ndeki galasında başrol oyuncuları Bennu Yıldırımlar ile Murat Cemcir’in kırmızı halı pozu gündem oldu. Murat Cemcir’in poz verirken Bennu Yıldırımlar’ın önüne geçmesi sosyal medyada, 'Yıldırımlar'ın bilerek engellenmeye çalışılması Cemcir'in verdiği pozlarla kadın sanatçıyı gölgelemeye çalışması' olarak yorumlandı.

Vatan'dan Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, festivalden dönen Bennu Yıldırımlar konuyla ilgili “Murat’ın beni engellemesi söz konusu değil. Anlık olayları böyle değerlendirmeyin, büyütecek bir olay yok. Murat’la bu konuyu konuşmadık bile" diyerek rol arkadaşına destek çıktı.

'FOTOĞRAF KARESİ ÜZERİNDEN VARILAN KANILAR ÇOĞU ZAMAN YANLIŞTIR'

Yıldırımlar, kırmızı halıda çekilen videoyu Twitter hesabından paylaştı. Bir takipçisinin attığı şu tweet’i de retweet etti: “Gereksiz ne kadar tartışma varsa hepsini sonlandıracak video burada dursun. Saliselik birkaç fotoğraf karesi üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır.”