Enes Batur'dan Altın Kelebek yorumu: Ne fark eder ki?

Altın Kelebek'te kazandığı "En İyi YouTuber" ödülü bir videosunda 'çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler' bulunduğu için geri alınan Enes Batur: Ne fark eder ki? Ben her zaman ben olmaya devam edeceğim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 44. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi YouTuber" kategorisinde ödül alan Enes Batur'un ödülü, bir videosunda "çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler" bulunduğu gerekçesiyle geri alındı. Enes Batur, ödülün geri alınması konusunda Habertürk TV'de "Burası Haftasonu" programında açıklamada bulundu.

YouTube fenomeni Enes Batur, geçtiğimiz haftalarda Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi YouTuber" kategorisinde ödülünü almıştı. Ancak Enes Batur'un YouTube'da yayınladığı bir videoda 'çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler' bulunduğu gerekçesiyle ödülü geri alındı.

Enes Batur bugün, Habertürk TV'de Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı Burası Haftasonu programına katıldı. Altın Kelebek Ödülü'nün geri alınmasında konusunda, "Canları sağ olsun, bana bu ödülü oylarıyla destek veren ve her gün beni izleyip seven ailem kazandırmıştı. 'Bu ödül benim' demedim hiçbir zaman o yüzden de sadece benim elimden almış olmadılar ama bu bizim için her zaman zafer olarak kalacak ama yapacak da bir şey yok. Ne fark eder ki? Ben her zaman ben olmaya devam edeceğim.

Enes Batur'un Altın Kelebek'i geri alındı!Enes Batur'un Altın Kelebek'i geri alındı!

Çok yanlış bir algı yaratmaya çalışıyorlar, neden olduğunu bilmiyorum. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum uzatmak için, burada kapansın. Ben öyle bir şey yapmadım, geçmişteki videolarımda birazcık ağır konuşuyordum 1 veya 1,5 sene önceki videolarımda. İnternette o kadar fazla kötü şey var ki şu anda hâlâ kötü içerikli videolar çeken veya bulunduran birçok kanal var. Ama ben 1,5 senedir buna dikkat ediyorum ve her zaman iyi örnek olmaya çalışıyorum, asla kötü şeylere teşvik etmemeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.