Kıvanç Tatlıtuğ 'Prison Break' oluyor!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Prison Break dizisinin Türkiye uyarlamasında rol alacağı iddia edildi. Dizi için çalışmalar başlarken yayınlanacağı kanal henüz netleşmedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kıvanç Tatlıtuğ'un Ay Yapım’la anlaştığı ve yeni bir diziyle ekranlara döneceği iddia edildi. Tatlıtuğ, Amerika yapımı ‘Prison Break’ dizisinin Türkiye uyarlamasında rol alacak.

Ali Eyüboğlu, Milliyet'teki köşesinde konuyla ilgili, "Ay Yapım, Amerika’nın ünlü dizilerinden ‘Prison Break’i çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye’yle yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı. Ancak Tatlıtuğ gibi bir ismi FOX’a kaptırmak istemeyen kanallar oyuncuya, son anda reddedemeyeceği kadar para, kaçırmak istemeyeceği kadar cazip bir proje sunarsa veya FOX Türkiye ile Ay Yapım arasında sorun çıkarsa ‘Prison Break’in Türkiye adaptasyonu tarih olur. Çünkü ‘Prison Break’ın hakları diziyi Amerika’da yayınlayan FOX News Corporation’da... Aksi halde sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Prison Break’le FOX’un yeni starı olur" dedi.