Haluk Levent'ten 'yolun sonu siyaset mi?' yanıtı

Haluk Levent'ten Semercioğlu'nun 'siyaset' sorusuna yanıt: Yolun sonu kardeşlik!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cengiz Semercioğlu'nun Haluk Levent'in siyasete girip girmeyeceğini sorguladığı köşe yazısına, Levent Twitter'dan "Yolun sonu siyaset olmaz, sadece kardeşlik olur" cevabını verdi.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, son günlerde sosyal medyada ismi sıkça gündeme gelen Haluk Levent ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Cengiz Semercioğlu'nun "Yolun sonu siyaset mi AHBAP!" başlıklı yazısında, "Müzik yolculuğunun başından beri yakından tanırım onu. Haluk zaten böyleydi... Sahneye çıktığı zaman nasıl seyirciyi avucunun içine saatlerce alırsa (rekoru vardır), sohbet ettiği herkesi de etkisi altına alan bir yanı vardır. Şimdi sosyal medya sayesinde bu yanını tekrar göstermeye başladı. “Parti kur oy verelim” diyen takipçilerine şaşırmıyorum bu yüzden. Ama bazen ben de “Bu yolun sonu siyaset mi” diye merak etmiyor değilim..." diye yazdı.

Semercioğlu'nun bu yazısına sanatçı Haluk Levent, Twitter'dan yanıt verdi. Levent, 'yolun sonunun kardeşlik olacağını' ifade ederek şunları yazdı: