Müsteşar gitti Nihat Doğan dans etti

Adalet Bakanlığı'nda görev alan müsteşar Kenan İpek görevden alındı. Geçtiğimiz günlerde müsteşar ile aralarında polemik yaşanan şarkıcı Nihat Genç, haberi bir televizyon programında öğrendi ve dans etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde bulunan ve eski Adalet Bakanı Kenan İpek görevden alındı. Nihat Doğan, kavga ettiği müsteşar Kenan İpek'in görevden alındığını öğrenince "Ankara'dan çok güzel bir haber aldım" dedi ve canlı yayında dans etti.

Bir televizyon programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek tepki göstermişti.

NİHAT DOĞAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

İpek yayınladığı mesajda "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir" demişti.

Nihat Doğan da kendisine bu sözlerle tepki gösteren Kenan İpek'e "Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni" sözleriyle yanıt vermişti. Nihat Doğan, aynı günün akşamı yayınladığı mektupla da özür dilemişti. Doğan, "Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım" ifadelerini kullanmıştı.