ABD'deki restoranda hijyen skandalı

ABD'deki bir restoranının mutfağında çalışanların çektiği belirtilen bir video, yiyeceklerin saklama koşullarıyla ilgili bir skandalı ortaya çıkardı. Video 5 milyon kişi tarafından izlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'deki bir restoranda çekildiği belirtilen ve Youtube'da yayınlanan bir video beş milyon kullanıcı tarafından tıklandı.

SULAR 'GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR'

Daily Mail'in haberine göre küf tutmuş tavuklar en az 3-4 gün dolaplarda bekletiliyor. Bir kadın çalışan tarafından mutfak kısmında çekilen videoda erkek çalışanlardan biri videoyu çeken kadına kirli kağıt bardaklarda bekletilen suların fasulyelerin yıkanması için "geri dönüştürüldüğünü" söylüyor. Aynı yöntem peynirli makarnaların saklanmasında da kullanılıyor. Bu arada videodaki makarnanın yanmış olduğu ama gene de servis edilmek üzere bekletildiği görülüyor.

Kaydı yapan çalışan "neden böyle bir şey yapıyorlar" diye sorunca kendisiyle konuşan restoran elemanından "bilmiyorum" cevabını alıyor. Videonun hangi şubede ne zaman çekildiği bilinmiyor. Daily Mail gazetesi, videoda daha fazla bilgi almak için olayın geçtiği iddia edilen KFC'yle iletişime geçtiklerini ama bir yanıt alamadıklarını söylüyor.

Etiketler ABD çalışan KFC hijyen