Burcu Başoğlu ifade verdi: Amcamla ilişkim yok

Amcası Murat Başoğlu ile görüntülerinin ortaya çıkması olayıyla ilgili olarak dün Bodrum'da ifade veren Burcu Başoğlu, bir ilişki olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu'nun ardından yeğeninin de ifade verdiği ortaya çıktı. Dün öğleden sonra avukatı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bir saat süreyle ifade veren B.B.K.'nın haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Geçen 31 Ağustos'ta Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifade veren Murat Başoğlu'na Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu'nun ardından yeğeni Burcu Başoğlu'nun da ifade verdiği ortaya çıktı.

Murat Başoğlu'nun mallarına tedbir istendiMurat Başoğlu'nun mallarına tedbir istendi

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Dün öğleden sonra avukatı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bir saat süreyle ifade veren Burcu Başoğlu Kabadayı'nın haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Burcu Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı, olayın ardından hemen boşanma davası açmıştı. Kabadayı, "Eşim bana 'Amcamla daha kötü görüntülerimiz var, rezillik çıkacak' dedi" açıklamasında bulunmuştu. Kabadayı'nın avukatı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu'nun ilişkilerine dair "elimizde belgeler var" demişti.

BAŞOĞLU'NA YASAK GETİRİLMİŞTİ

Geçen 31 Ağustos'ta Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifadesine veren Murat Başoğlu'na Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. (BODRUM/DHA)