'Ahmet beyler okunmanın yolunu buldu: Her gün Şeyma'

Ahmet Hakan, Şeyma Subaşı'nı köşesine taşıdı. Hakan'ın Adalet Yürüyüşü'nü konu alan yazısını, " İktidar sahipleri... Acayip rahatsızlar, süper keyifsizler, sonsuz kızgınlar. Anlayabilenler, bu işi bana Şeyma’nın anlayacağı bir şekilde anlatabilir mi? diyerek bitirmesi üzerine Şeyma Subaşı İnstagram hesabında "Ahmet beyler okunmanın yolunu buldular hergün Şeyma'yı kullanmaya devam" yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şeyma Subaşı geçen hafta sonu Hürriyet gazetesine bir röportaj verdi.

Ahmet Hakan köşesinden Subaşı için, "Öyle efso bir röportaj ki.. Sinir bile olamıyorsun. Ne sinir olması! Basbayağı eğleniyorsun işte" dedi. Ahmet Hakan'ın bu sözlerle kendisini küçümsediğini söyleyen Subaşı, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde, "ADALET Yürüyüşü”ne bakıyoruz: Kavga yok. Kamu mallarına zarar verme yok. Taş yok. Sopa yok. Yakma yok. Yıkma yok. İktidar sahipleri... Acayip rahatsızlar, süper keyifsizler, sonsuz kızgınlar. Anlayabilenler, bu işi bana Şeyma’nın anlayacağı bir şekilde anlatabilir mi?" dedi.

Şeyma Subaşı Ahmet Hakan'a Instagram hesabından yanıt verdi.

'KANAL D HABERDE DE BENİ KULLANIN' DEDİ

Subaşı, "Ahmet beyler okunmanın yolunu buldular hergün Şeyma'yı kullanmaya devam, Ahmet bey siz sunmaya başladıktan sonra geri giden kanal d haberde de beni kullanın belki orayı da yükseltebilirsiniz" ifadesini kullandı.

m7