Çekim ekibinden 32 bin lira bagaj ücreti istendi

Çekim için Hindistan'a giden ve aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu çekim ekibinden, fazla bagaj ücreti istendi. 32 bin liralık ücret bir süre ödenemeyince, uçak bir süre bekledi. Sorunun çözülmesinin ardından teknik arıza da yaşanınca, uçuş 45 dakika gecikti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Özel bir televizyon kanalının çekimleri için Mumbai'ye giden, ünlülerin de aralarında bulunduğu kafilenin fazla bagaj ödemesi çıktı. Uçakta teknik arıza da yaşayınca, uçuş 45 dakika gecikmeyle yapılabildi.

Safiye Soyman, Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un aralarında bulunduğu ekip, özel bir televizyon kanalının çekimleri için Hindistan'ın Mumbai'ye gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gitti.

THY'nin tarifeli seferiyle saat 19.55'te check-in işlemlerini yaptıran ekip, fazla bagajları olduğu için THY bilet satış ofisine yönlendirildi. 7 kişilik çekim ekibinden, yaklaşık 32 bin liralık fazla bagaj ücretini istendi. Ücret ödeyemeyince bir süre satış ofisinin önünde koşuşturma yaşandı. Yaşanan sorunu yer hizmetleri memurları THY istasyon müdürlüğüne bildirdi. Kontuar memurları daha sonra uçak içindeki çekim ekibi yetkilisinden 5 bin dolar alarak bilet satış ofisine getirdi.

Sorunun çözülmesinin ardından bu kez de uçakta teknik arıza meydana geldi. Bu iki sorun nedeniyle uçak 45 dakikalık gecikme ile Mumbai'ye havalandı. (İSTANBUL/DHA)

THY'den bagaj için yeni uygulamaTHY'den bagaj için yeni uygulama