Geleceğin Cem Yılmaz'ı!

SosyalBen Vakfı gönüllüleri, Eylül 2013’den bu yana Türkiye’de 54 ilde dünyada 7 ülkede toplam 18 bin öğrenci ile iletişime geçti. 6 çocuk, vakfın “Geleceğin Yıldızları” adlı kamu spotunda ünlülere ses oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye ve dünyanın dezavantajlı bölgelerinde yaşayan 7-13 yaş arasındaki çocukların sosyal becerilerini geliştirmek için çalışan SosyalBen Vakfı gönüllüleri, Eylül 2013’den bu yana Türkiye’de 54 ilde dünyada 7 ülkede toplam 18 bin öğrencinin hayatına dokundu.

Habertürk'ün haberine göre, vakıf en son Muğla, İzmir, Balıkesir, Samsun ve Tunceli’nin köylerinde yaşayan çocuklar için harekete geçti. Resim, müzik, dans, tiyatro, yaratıcı yazarlık, kısa film, fotoğraf, spor, yaratıcı drama, sahne sanatları, icat, takı tasarımı gibi birçok alandaki çalışmalarıyla çocukların sosyal becerilerini geliştirmeyi hedef alan kuruluş onları İstanbul’a götürdü. 6 çocuk “Geleceğin Yıldızları” adlı kamu spotunda ünlülere ses oldu.

CEM YILMAZ’I OYNADI

Tunceli’nin Hozat İlçesi’nde yaşayan 12 yaşındaki Düzgün Çelik de komedi yeteneği keşfedilen çocuklardan. İlk kez İstanbul’a gelen Düzgün, artık İstanbul’a iç mimar olmak için geleceği günü bekliyor. Ninesinin şaka ve taklitlerinden güldürmeyi öğrendiğini söyleyen Düzgün, “1 Nisan’da anneme sert şakalar yaparım" dedi.

Cem Yılmaz’ı A.R.O.G filminde gördüm. Bir kere sesimi değiştirip annemi aradım ve 'Düzgün’ü kaçırdılar' dedim. Ağlayınca şaka olduğunu söyledim. Yönetmen ilk deneyimim olduğunu öğrenince şaşırdı. ‘Acı biberle acı biber evlenirse acıların çocuğu olur’ esprime yönetmen bile çok güldü” dedi.