Cem Özer: FETÖ'nün ilk mağduru benim

Oyuncu Cem Özer, Gülen cemaatinin ilk mağdurları arasında yer aldığını söyledi. Özer, " Bütün kapılar suratıma kapandı. Hakkımda iftiralar, yalanlar, psikolojik hareketler şunlar bunlar… Çektiğimi bir ben bilirim…" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Cem Özer, Gülen cemaatinin ilk mağdurlarından birinin kendisi olduğunu ancak kandırılamadığını söyledi. Özer'in, 'Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajın ilgili bölümü şöyle:

Siz de FETÖ mağdurusunuz yani?

İlk mağdurlardan biriyim tabi ki. Bütün kapılar suratıma kapandı. Hakkımda iftiralar, yalanlar, psikolojik hareketler şunlar bunlar… Çektiğimi bir ben bilirim…

Şimdi seviniyor musunuz onların başına gelenlere?

Onların bunca zaman gerçek yüzünü görmeyenlerin başına gelenlere üzülüyorum. Beni neden kandıramadı Fettullah? Benim gibi olan birkaç kişiyi neden kandıramadı? Çünkü ben rasyonel bir insanım. Dogmatik değilim.

Hiç ah ettiniz mi FETÖ’ye. Size yaşattıklarından ötürü?

Kimseye ah etmedim. Şeytan insanı 3 tane duyguyla ele geçirir. Kin, öfke ,intikam bu duyguları hayatınızdan çıkarmalısınız.

Adalet bir gün yerini bulur diyorsunuz…

Eğer ah edip intikam duygusuyla yaşarsam karşımdaki kişiye benzemiş olurum. Yani birinden bir kötülük gördüğümde günü gelip ben sana bunu ödetirim dersem ben de ona benzemiş olurum.

RÖPORTAJIN TAMAMI

Etiketler mağdur FETÖ Cem Özer