Erdal Tosun diyalize gidiyormuş!

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun'un böbrek rahatsızlığı yaşadığı, kaza anında da diyalize girmek için yola çıktığı öğrenildi. Tosun'un 33 yaşında hayatını kaybeden oyuncu kardeşi Gürdal Tosun da böbrek rahatsızlığı yaşamıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sarıyer'de bu sabah meydana gelen kazada seyir halindeki bir otomobil sürücüsü, kavşağa girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedince Erdal Tosun’un kullandığı otomobilin üstüne düşerek yola savruldu. Trafik kazasında hayatın kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun'un böbrek hastası olduğu ve 2014 yılından beri böbrek nakli beklediği ortaya çıktı. Beşiktaş'ta bir sağlık merkezinde düzenli olarak diyaliz tedavisi gören Tosun'un bu sabah da evinden tedavi için çıktığı belirtildi. Erdal Tosun'un 2014 yılından beri böbrek nakli bekleme listesinde olduğu öğrenildi.

Düşmenin etkisiyle Erdal Tosun’un kullandığı otomobilin tavan kısmı çöktü. Tavanı çöken otomobilin içerisinde Erdal Tosun sıkıştı. Tiyatrocu Erdal Tosun’u ise sıkıştığı yerden çıkarmak için itfaiye ekipleri uzun uğraş verdi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından Tosun, hurdaya dönen araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Tosun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜRDAL TOSUN DA GENÇ YAŞTA YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, Erdal Tosun'un kardeşi Gürdal Tosun da 2000 yılında henüz 33 yaşında iken hayatını kaybetmişti. Gürdal Tosun'un da böbrek rahatsızlığı yaşadığı belirtiliyordu. Gürdal Tosun'un yaşamını kaybettiği sırada iki kardeş de Bir Demet Tiyatro dizisinde rol alıyordu.

Necdet Tosun'un oğlu 'Eyvah Necdet': Babası gibi gittiNecdet Tosun'un oğlu 'Eyvah Necdet': Babası gibi gitti

Erdal Tosun kazada can verdiErdal Tosun kazada can verdi

Bize Necdet Tosun’un emanetiydi...Bize Necdet Tosun’un emanetiydi...

Etiketler diyaliz Erdal Tosun