'Abdal Mehmet' refakatçi arıyor

'Abdal Mehmet' olarak bilinen keman sanatçısı Mehmet Nazlı'nın tedavisi, Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sürüyor. Konuyla ilgili girişimde bulunan, Abdal Mehmet'in takipçilerinden Sezgin İbik, "Mehmet Nazlı için refakatçi arıyoruz. Benimle iletişime geçebilirler" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - “Serikli Abdal Mehmet” olarak bilinen sanatçı Mehmet Nazlı, hastalığı ile ilgili haberimiz sonrası, yerel yönetimlerin girişimleri ile Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 63 yaşındaki Mehmet Nazlı’ya Serik Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tetkikler sonrası KOAH teşhisi konmuştu. Daha sonra Nazlı'nın, Antalya merkezdeki Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

TİROİT TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Mehmet Nazlı'nın hastaneye kaldırılması için ilk girişimde bulunan isimlerden Sezgin İbik, Nazlı'nın son durumunu Duvar'a anlattı. Mehmet Nazlı'nın doktorları ile görüşen İbik, Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Endokrinoloji servisinde yatan Nazlı'nın tiroit bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğünü, tiroit hormonlarında fazlalık olduğunu söyledi.

Mehmet Nazlı'nın şikayetlerinin gerileme eğiliminde olduğunun öğrenildiğini söyleyen İbik, şunları anlattı: "Geçmiş yıllarda tüberküloz hikayesi olmuş. Hekimler yapılan kontrollerde böyle bir tehlikenin olmadığını söyledi ve artık ziyaretçi kabul ediliyor. Çok besinsiz kaldığı için hastanede kalıp beslenmesi gerektiği söylendi." Mehmet Nazlı'nın hastaneden çıkmak istediğini söyleyen İbik, "Mehmet amcanın refakatçisi takip konusunda yetersizmiş. Hasta bakıcılar varmış ama uygun bir refakatçi bulunmasında her zaman fayda varmış. Mehmet amca çok besinsiz kaldığı için hekimler hastanede kalmasını ve biraz beslenmesini uygun görüyorlar" dedi.

REFAKATÇİ İHTİYACI

Nazlı, sözlerine şunları ekledi: "Hastanedeki takibi sağlayacak bir refakatçiye ihtiyacımız var. Gönüllü arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler." Sezgin İbik'e sosyal medya hesabı üzerinden ya da [email protected] adresi üzerinden ulaşılabilir.

Ziyaret etmek isteyenler için;

Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Endokrinoloji Servisi, Kat: 9.

Ziyaret saatleri: 13.00-14.00 arası.

Abdal Mehmet hastaneye kaldırıldıAbdal Mehmet hastaneye kaldırıldı

Abdal Mehmet için yardım çağrısıAbdal Mehmet için yardım çağrısı