Altın Portakal'da Trump kavgası

ABD'de yaşanan başkanlık gerilimi Türkiye'ye sıçradı. Andie MacDowell ve Esai Morales Antalya Film Festivali'nde tartıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uluslararası Antalya Film Festivali jürisinde yer alan dünyaca ünlü oyuncular Andie MacDowell ve Esai Morales, ödül töreni öncesi Hillary Clinton ile Donald Trump arasındaki başkanlık yarışı nedeniyle tartıştı.

Sözcü'den Edda Sönmez'in haberine göre jüride yer alan iki ünlü oyuncu festival sırasında kalabalık bir ekiple öğle yemeği yerken konu siyasete gelince tansiyon yükseldi.

Clinton'ı destekleyen MacDowell düşüncelerini masadakilerle paylaşırken Morales tepki gösterdi. İki oyuncu da seslerini yükseltip hararetli bir tartışmaya girdi.

KORUMALARI SAKİNLEŞTİRDİ

Gergin sohbet öyle bir noktaya geldi ki Esai Morales, öfkesini önünde duran dizüstü bilgisayardan çıkardı. Andie MacDowell tartışma sırasında sakinliğini koruyup, olay büyümesin diye masadan kalktı.

Bilgisayarı masaya sert bir şekilde vuran Morales'i yanındaki korumaları zor sakinleştirdi. Sakinliğini koruyan Andie MacDowell ise çantasını alarak mekanı terk etti.

EGOSU YÜKSEK

Esai Morales, tartışma sonrası Sözcü’ye, “Hillary Clinton içten pazarlıklı ve tehlikeli, Donald Trump ise kinci ve egosu yüksek ama içinde barındığı saflığı seviyorum” açıklamasını yaptı. Morales ayrıca birkaç sorumuza da yanıt verdi ve ilginç bilgiler paylaştı.