Game of Thrones'un şövalyesinden mülteci arkadaşına ziyaret

Liam Cunningham, Suriyeli mülteci Hüssam Alheraky'i Almanya'da ziyaret etti. Cunningham, Alheraky için "arkadaşım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "World Vision" adlı yardım kuruluşunun sığınmacılar için düzenlediği etkinliklere destek veren İngiliz aktör Liam Cunningham'a Almanya ziyaretinde Game of Thrones dizisindeki rol arkadaşları Lena Headey ile Maisie Williams da eşlik etti.

ziyaret

Game of Thrones'ta Ser Davos Seaworth'u canlandıran  Cunningham, 16 yaşındaki Suriyeli mülteci Hüssam Alheraky ile nasıl arkadaş olduğunu anlattı.

"World Vision" bünyesi altında geçtiğimiz eylül ayında Ürdün'de Suriyeli sığınmacıların kaldığı kampları ziyaret ettiğini belirten Cunningham, "genç arkadaşım" dediği Hüssam Alheraky'yi burada tanıdığını söyledi.

İç savaş nedeniyle ülkesi Suriye'yi terk etmek zorunda kalmasına rağmen Hüssam'ın liseyi bitirmeyi başardığını vurgulayan Liam Cunningham, "Hüssam geleceği çok parlak bir genç. Onunla 30 saniye konuşunca bunu hemen anlıyorsunuz" dedi.

Hüssam'a sürpriz yapmak için arkadaşları Lena Headey ve Maisie Williams'le Almanya'nın Stuttgart kentine geldiklerini belirten Liam Cunningham Twitter hesabından Hüssam Alheraky'le çektiği selfie'yi paylaştı.

Kaynak: NTV