Hatimoğulları: Mardin'in taşınmazlarını seçim öncesi bakanlıklara devretmişler

Tülay Hatimoğulları, Mardin'de belediye taşınmazlarının seçim öncesinde bakanlıklara devredildiğini söyledi: "Bir daha iktidara gelemeyeceklerini biliyorlar ya ne çalarsak kârdır diyorlar."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleşen halk buluşmasında Mardin'de belediyelere ait taşınmazların bakanlıklara devredildiğini söyledi.

Hatimoğulları şöyle konuştu:

"Şimdi bahsedeceğim konu çok önemli ve bunu bütün Türkiye kamuoyu duysun istiyoruz. Mardin’in taşınmazlarını devretmişler. Bu bilgilere yeni yeni sahip oluyoruz. Malmet Kadın Merkezi’ni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devretmişler. Sanat Akademisi’ni, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devretmişler. Gençlik Merkezi’ni Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmişler. Kamor Tesisleri'ndeki düğün salonunu, tiyatro sinema salonunu ile park ve dinlenme alanlarını Milli Emlak’a devretmişler. Bunların hırsızlıkları bitmiyor, müflis tüccar gibi adeta taşınmazları devretmişler. Bir daha iktidara gelemeyeceklerini biliyorlar ya, kayyım atayamayacaklarını biliyorlar ya, şimdi ne çalarsak ne devredersek kârdır diyorlar."

'ERDOĞAN DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'son seçimi' olduğunu söylediğini hatırlatan Hatimoğulları, "Erdoğan 2009’dan beri
'Ben siyaseti, görevimi tamamladım' diyor ama 4 kez daha seçimlere girdi. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. AKP’nin ampulü zaten patlamak üzere ve onu da biz hep beraber patlatacağız. Zaten Erdoğan Anayasa’ya aykırı bir şekilde aday oldu. Tartışmalı bir adaylıkla şu an cumhurbaşkanlığını yürüten bu zat, 'Son kez sizden oy istiyorum' diyerek duygu sömürüsü yapıyor" dedi.

(HABER MERKEZİ)