Hatay'daki depremler sonrası siyasilerden geçmiş olsun mesajı

Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüklerindeki depremlerin ardından siyasi parti genel başkanları geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş'ta 15 gün önce yaşanan 7,7 ve 7,6'lık depremler sonrası bugün Hatay'da da peş peşe depremler meydana geldi.

Siyasiler çevre illerde de hissedilen depremler nedeniyle bölgedeki tüm depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Millet İttifakı genel başkanları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda yeni can kayıplarının yaşanmamasını temenni etti.

 

'DUALARIMIZ, YENİ KAYIPLARIN YAŞANMAMASI İÇİN'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'daki 6,4 ve 5,8 büyüklüklerindeki depremlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatay'da peş peşe yaşanan, çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, yeni kayıpların yaşanmaması için" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Yüreğimiz Hatay’da! Merkez üssü Hatay olan ve birçok çevre ilimizi de etkileyen bir deprem daha meydana geldiğini endişeyle öğrendim. Duamız, herhangi bir can kaybı yaşanmamış olması. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Geçmiş Olsun Hatay. Hatay'da meydana gelen iki yeni depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yeni can kayıplarımızın olmamasını temenni ediyoruz. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun" mesajını paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise, "Az önce Hatay’da olan ve çevre illerde de şiddetle hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Yaralarımız bu kadar derin, acılarımız bu kadar tazeyken her sarsıntı haberinde yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; Can ve mal kaybı yaşanmamasını diliyorum. Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın…" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da, "Yüreğimiz Hatay’da!!!Pazarcık Depremi’nin ardında etkili artçı depremler meydana geliyor… Yeterince acı yaşadık; duamız daha fazla acılar yaşamayalım!" mesajını paylaştı.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK HASARLI BİNALARA GİRİLMEMESİ UYARISINDA BULUNDU

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de depremlerle ilgili, "Allah ülkemizi ve milletimizi korusun… Hatay merkezli meydana gelen yeni depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Lütfen hasarlı binalara girilmesin. Vatandaşlarımızın ilgili birimlerin açıklamalarına göre hareket etmesi son derece önemlidi" dedi.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Çelik ise, "Bir kez daha geçmiş olsun Hatay. Rabbim muhafaza eylesin" diye paylaşım yaptı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler DEPREM SİYASİ HATAY