Hanifi Zengin, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü oldu

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Zengin, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü içerisindeki atamaları onayladı. Atamalar kapsamında 19 il emniyet müdür yardımcısı, 11 ilçe emniyet müdürü, 20 şube müdürünün görev yeri belli oldu.

Hakkında tehdit şikayetiyle soruşturma başlatılan, taciz ettiği gerekçesiyle suç duyurusu yapılan emniyet amiri Hanifi Zengin, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Zengin, 1 Haziran’daki atamalarda İstanbul Güvenlik Şube Müdürüyken, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olmuştu.

İki yıldır Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan ve “TikTok” ile “Sanal Para” operasyonlarını düzenleyen İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Serkan Kılınç, Personel Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Kılınç, bunun yanı sıra Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü’nden de sorumlu olacak.

Bir dönem İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yapan Selami Altınok’un Özel Kalem Müdürü olarak görev alan Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Alparslan Kırbaş getirildi. Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı yapan Alper Erdem ise Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürü olarak atandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Özel Güvenlik Şube Müdürü görevlerini yapan Hakan Erişmiş ise Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürü olarak atandı. (HABER MERKEZİ)