Haluk Levent: Adem gibi ben de sildim tweeti

Haluk Levent, 'birçok binanın yıkıldığını' belirttiği paylaşımı silen gazeteci Adem Metan'a destek vererek "İnanın o anki refleks başka bir şey. Kötü niyet olamaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dün akşam Hatay'da yaşanan depreme arabada yakalanan gazeteci Adem Metan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sahra hastanesine doğru gittikleri sırada yolda sarsıntı olduğunu belirterek birçok binanın yıkıldığını söyledi. Gece boyu bölgeden paylaşım yapmaya devam eden Metan daha sonra, "Çok büyük deprem oldu. Her yer yıkıldı, her yer yıkıldı" yazdığı tweetini sildi. Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent de Metan'a destek çıkan bir açıklama yaptı.

Dün akşam depremin ardından "Offf çok bina gitti çok çok" yazan Levent, "Bölgede yaşadığımız ani depremler karşısında hepimiz heyecanla twit atabiliyoruz. Dün Adem Metan'ın yaşadığı kabus gibi. Ben de çok binanın yıkıldığına tanığım. Ama daha sakin yazabilirdim. İnanın o anki refleks başka bir şey. Kötü niyet olamaz. Adem gibi ben de sildim twiti" dedi. 

.