Hakkari'de kargo şoförü polis nöbet kulübesinin su basma duvarına çarptı, gözaltına alındı

Hakkari'de kargo firması personeli Cumali İhsanoğlu, teslimat sırasında polis nöbet kulübesinin su basma duvarına çarptı. İhsanoğlu, kamu malına zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Cumali İhsanoğlu, oluşan çatlağın çok küçük olduğunu aracında da çizik olmadığını söyledi. (Fotoğraf: Gazete Duvar)
Google Haberlere Abone ol

HAKKARİ - Hakkari'de kurye Cumali İhsanoğlu, öğlen saatlerinde GAMER çağrı merkezine kargo teslimatı yaptığı sırada dar yoldan dönüş yaptı. İhsanoğlu, dönüş yaparken orada bulunan polis nöbet kulübesinin su basma duvarına çarparak çatlamaya neden oldu.

İddiaya göre nöbet kulübesindeki polisler, İhsanoğlun’u araçtan indirdi ve araç anahtarına el koydu. Trafik ekiplerinin olay yerine gelmesiyle İhsanoğlu, alkol testine tabi tutuldu. İhsanoğlun’a ve araç sahibine toplam 3 bin TL para cezası kesildi. Daha sonra İhsanoğlu, daha sonra devlet malına zarar verdiği gerekçesiyle ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İhsanoğlu, duvarda oluşan çatladığı kayıt altına aldı. 

'BU KEYFİ UYGULAMALARA GÖZ YUMULMAMALI'

Bunun keyfi uygulama olduğunu belirten İhsanoğlu, "GAMER’e paket teslimatı için geldim. Kurumun otoparkı yok. Paketi teslim ettikten sonra dar alandan dönüş yaptığım esnada polis kulübesinin su basma duvarına hafifçe çarptım. Aracımda çizik dahi olmadı. Duvarda ise daha önce mi, yoksa benim çarpmamla mı olduğu belli olmayan ufak bir çatlaklık oldu. Polis arkadaşlar, üzerime saldırıp üzerime zimmetli şirketin araç anahtarını aldı. Ekip çağırdılar. Gelen ekiplerin de sert uygulamasına maruz kaldım. Gündüz vakti görev başında olmama rağmen alkol testine tabi tutuldum. Evraklarıma bakılıp kusur bulmaya çalıştılar. Toplamda 3 bin TL para cezası kestiler. Üstüne gözaltına alındım. Polis nezaretinde karakola götürülüyorum. Elimde yüzlerce kargo vardı. Bunları dağıtamadım. Tüm günümü gasp ettiler. Hakkari Valisi Ali Çelik'e, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz’a çağrıda bulunuyorum. Bu keyfi uygulamalara göz yumulmamalı” diye konuştu.

İhsanoğlu daha sonra polis eşliğinde karakola götürüldü.