Hakemlerden ortak açıklama: Futbolu düşünecek durumumuz yok, Halil Umut Meler'in yanındayız

Süper Lig hakemleri, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin, "Şu anda futbolu düşünecek durumumuz yok. Halil Umut Meler'in yanındayız. Sağlığına kavuştuğunda kararımızı açıklayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig hakemleri, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e saldırması sonrası ortak bir açıklamada bulundu.

Meslektaşlarını ziyaret için hastaneye giden hakemler adına ilk olarak konuşan Arda Kardeşler, "Dün akşam yaşananları herkes gördü. Söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Hakemlik ve futbol konuşacak düşünecek halimiz yok. Tek önceliğimiz Halil Umut Meler'in sağlığına kavuşması. Meler'in yanındayız. Bundan sonra kendisi sağlığına kavuştuğunda tüm hakemler bir araya gelerek geleceğimiz ile ilgili vereceğimiz kararı herkese açıklayacağız. TFF ve MHK alacağımız kararlarda bizi destekleyeceklerini söylediler" dedi.

Mete Kalkavan ise şunları söyledi: "Hata yapabileceğimiz gerçeği ortadan kalkmıştır. Hakemlerin sessiz kalmasının sebebi atılan iftiralar değil, mesleklerine olan saygıdır. Mesleğimize olan saygı, bize karşı şiddet sarmalına dönüşmüştür. Olayların çözümü için takipçisi olacağız." (SPOR SERVİSİ)