Hakan Bayrakçı'nın İstanbul anketini açıkladığı anlar sosyal medyada viral oldu

SONAR Araştırma’nın Başkanı Hakan Bayrakçı’nın CNN Türk’te İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, anketlerde önde olmasını paylaştığı sırada stüdyoda ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürüyor. Bu sürede kamuoyu şirketlerinin paylaştığı anket sonuçları da yakından tekip ediliyor.

Son olarak SONAR Araştırma’nın Başkanı Hakan Bayrakçı’nın CNN TÜRK’te anket açıkladı.

Bayrakçı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önde olduğunu paylaştığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Abdulkadir Selvi’nin “İmamoğlu’nun vaatlerini hatırlamaması, ve para sayma görüntüleri etkili oldu mu?” soruları ve stüdyodaki Ahmet Hakan, ve Melik Yiğitel’in oyunu artıran İmamoğlu’na neden oyların kaydığını sorduğu anlar birçok kullanıcı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 

 

Bayrakçı geçtiğimiz akşam yayınlanan programda birçok il ve ilçede yaptıkları çalışmaların sonucunu açıklamış İstanbul için sadece Ekrem İmamoğlu önde demekle yetinmişti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ahmet Hakan Coşkun'un SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı'yı CNN Türk ekranlarına çıkararak Cumhur İttifakı aleyhine çalıştığını iddia etmişti. 

 

 

 

 

(HABER MERKEZİ)