Gwyneth Paltrow kendisini setlere döndürebilecek oyuncuyu açıkladı

Birkaç yıl önce oyunculuğa ara veren oyuncu Gwyneth Paltrow, onu kararından döndürüp başka bir filmde oynamaya ikna edebilecek tek bir oyuncu olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Iron Man", "Yedi" ve "Aşık Shakespeare" gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, birkaç yıl önce oyunculuğa ara verdi. Son olarak 2020 yılında "The Politician" adlı dizide rol alan oyuncu, kendisini mesleğe dönmeye ikna edebilecek tek bir oyuncu olduğunu söyledi.

Ntv'nin aktardığı habere göre, birkaç gün önce New York'ta düzenlenen CFDA Moda Ödülleri'nde Entertainment Tonight'a konuşan Paltrow, "İşim nedeniyle şu anda oyunculuk yapmam çok zor. Ama sanırım Robert Downey Jr. beni her zaman geri döndürebilir" dedi.

Robert Downey Jr.'ın "Tony Stark" rolüne geri dönmeyi kabul etmesi halinde; Paltrow'un da "Pepper Potts" karakterine dönmesi bekleniyor.

'OYUNCULUK YAPARKEN KENDİMİ TÜKETTİM'

Geçtiğimiz yıl setleri hiç özlemediğini ifade eden Paltrow, 2020 yılında verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oyunculuk yaparken kendimi gerçekten tükettim. Marşa bastığımda, yılda üç ila beş film yapıyordum. Sete giderken karavanda oturmak, makyaj rötuşlarını yaptırmak gibi küçük şeylere bile nasıl dayanabileceğimi bilmediğim bir noktaya gelmiştim." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)