Diyarbakır'da kaybolan 4 yaşındaki çocuk aranıyor

Ailesiyle bayram ziyaretine gittiği Diyarbakır'ın Kelekçi köyünde kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek halen bulunamadı. Çiçek'i bulmak için havadan drone ile arama desteği veriliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'dan önceki gün akrabalarını ziyaret için Kelekçi köyüne giden 3 çocuklu Çiçek çiftinin 4 yaşındaki çocukları Miraç evlerinin önünde oynarken kayboldu.  Jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerince yürütülen arama çalışmalarında henüz sonuca ulaşılamadı.

Çocuğun bulunması için köyün çevresinde, ormanlık alanda ve Dicle Nehri yatağında da çalışma yapıldı. Dağlık ve engebeli arazide yürütülen çalışmalar drone ile havadan da devam ediyor. Ayrıca hassas burunlu köpeklerle de arama yapılıyor.

BULUNDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Dün akşam saatlerinde Miraç Çiçek'in baygın halde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Anadolu Ajansı'nın geçtiği haber birçok medya organında yer almış fakat haber kaynağı tarafından iptal edilmişti.

KÖY MUHTARI: İZE RASTLANMADI

Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin de Keleçki köyünde inceleme yaptı ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Köy Muhtarı Zülküf Bayın da Miraç Çiçek için kaybolduğu günden bu yana arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi ve "Şu ana kadar herhangi bir ize rastlanılmadı ama çalışmalar devam ediyor. Miraç'ı bulacağımıza dair ümidimiz var. Köyün etrafını gezdik, dağları gezdik. Ev ve ahırları arıyoruz. İnşallah bulacağız" dedi. (AA)