Ender Saraç'a korona karantinası

Diyetisyen Ender Saraç korona virüsü karantinasında: Test sonucu bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Diyetisyen Ender Saraç korona virüsü şüphesiyle karantina altında tutuluyor. Virüs için test yapılan Saraç'ın test sonucu henüz netleşmedi.

Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, bu sabah Kanal D'de canlı yayına bağlanarak eşinin durumu hakkında bilgi verdi. Benan Saraç, Ender Saraç'ın pazartesi günü rahatsızlık hissederek hastaneye başvurduğunu, daha sonra üst solunum yolu problemi yaşadığını aktardı. Ender Saraç'ın kendi isteğiyle hastaneye giderek korona virüsü testi yaptırdığını ifade eden Benan Saraç, eşinin daha sonra gözetim altında tutulmak için başka bir hastaneye sevk edildiğini aktardı.

Benan Saraç, eşiyle ilgili ortaya atılan “Solunum cihazına bağlı, ciğerleri parçalandı” gibi iddiaların tümünü yalanladı ve bu haberlerle ilgili hukuki yollara başvuracaklarını dile getirdi.

İSMAİL SAYMAZ: BAKALIM ENDER BEY'DEN NE ÇIKACAK

Gazeteci İsmail Saymaz, bu ayın başında Ender Saraç'la İsviçre'de aynı konferansa katıldığını doğruladı. Twitter'dan açıklama yapan Saymaz şunları ifade etti:

“Sevgili arkadaşlar, 1 Martta İsviçre’de konferansa katıldığım doğrudur. Bu tarihte İsviçre’de vaka sayısı 18’di. Toplantı yasağı yoktu. Türkiye, yurt dışından dönenlerin 14 gün evde kalması tavsiyesini, 9 Martta açıkladı. Bende, şükürler olsun ki, hastalık belirtisi yok. Tabi, birlikte programa katıldığımız Ender Saraç vakası var. Bakalım, Ender beyden ne çıkacak. Geçmiş olsun kendisine.” (HABER MERKEZİ)