Çamlı'dan İmamoğlu'na: Horolop şorolop adam

AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "horolop şorolop adam" dedi. İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kıyaslayan Çamlı, “Tayyip Erdoğan’ın 1970’lerden beri bir background'u var adamın" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Partili milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için "Horolop şorolop adam, günü birlik adam, yevmiyeci yani, günlük adam, derinliği olmayan adam, ilerisi olmayan, background'u olmayan basit kar için her şeyi yapabilecek adam” ifadelerini kullandı.

Bir canlı yayında konuşan Çamlı, İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kıyasladı. Çamlı, “Tayyip Erdoğan’ın 1970’lerden beri bir background'u var adamın. Ama bu öyle değil ki. Bu pattadanak önümüze çıktı. Nereden ve nasıl atıldığı belli olan biri” dedi. Sunucu ‘Nereden ve nasıl atılmış?’ diye sorunca Çamlı'dan “Stratejik bir şehir olan İstanbul’un milli bir zihniyetten alınıp horolop şorolop bir zihniyete teslim edilmesi demek” cevabı geldi. (HABER MERKEZİ)