Kadirova üniversite için dershaneye gidecekmiş

Nadira Kadirova’nın, ölmeden 6 gün önce üniversiteye hazırlanmak için bir dershane ile yaptığı yazışmalar ortaya çıktı. Yazışmalara göre Nadira Kadirova, dershane müdüründen kurs hakkında bilgi alıyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Özbekistan Cumhuriyeti vatandaşı Nadira Kadirova’nın, 23 Eylül akşamı milletvekili Şirin Ünal’ın silahıyla kendisini vurarak intihar ettiği iddia ile ilgili yeni ayrıntılara ulaştı.

Cumhuriyet’ten Alican Uludağ'nı haberine göre Kadirova, Çankaya’da Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki bir dershane müdürü ile yabancı öğrenci sınavına hazırlanmak için yazıştı.

Kadirova’nın ölmeden 6 gün önce üniversiteye hazırlanmak için bir dershane ile yaptığı yazışmalar da ortaya çıktı. Yazışmalara göre 14 Eylül’de dershane müdüründen kurs hakkında bilgi alan Kadirova, 16-17 Eylül günlerinde de dershaneye giderek kayıt konusunda anlaştı. Kadirova, 28 Eylül’de ise ders başı yapacaktı.

14 Eylül’deki yazışmalar şöyle:

Nadira Kadirova: Merhabalar, ben Özbekistan vatandaşıyım. YÖS düşünüyoruz. Bana biraz bahseder misiniz?

Dershane müdürü: İyi günler efendim. Siz kurs bilgisi mi almak istemiştiniz acaba?

Nadira Kadirova: Evet.

Dershane Müdürü: (Dershanenin link adresi)

Nadira Kadirova: Haftada kaç gün ders veriyorsunuz? Ondan baktım, inceledim. Biraz bazı şeyleri net yazmıyor.

Dershane Müdürü: Linke tıklayarak YÖS’e dair tüm bilgileri görebilir, yine sitemize ücretsiz üyelik alıp derslerimizi 1 gün ücretsiz izleyebilirsiniz. Zaten sizler sitemizde üyelik aldığınızda ilgili birimden uzman danışmanlarımız sizi arayıp detaylı olarak kurs ve ücret bilgisi veriyorlar.

Nadira Kadirova: Tamam sağolun.

Dershane Müdürü: Derslerimiz Türkiye saati ile 18.30-22.30’da haftada 3 ya da 4 gün olarak yapılmaktadır. Canlı olarak ders yapılıyor.

Nadira Kadirova: Canlı derken anlayamadım.

Dershane Müdürü: Online eğitim olduğu için internet üzerinden yayınlara bağlanıp soru cevap imkanı ile derslerimize katılıyorsunuz.

Nadira Kadirova: Gidip öğrenemiyor muyuz? Sadece internet üzerinden mi oluyor?

Dershane Müdürü: Ankara’da isterseniz dershanemize gelerek kayıt olabilir ve ders alabilirsiniz.

Nadira Kadirova: Peki pazar günleri açık oluyor mu?

Dershane Müdürü: Evet efendim. Sabah 10’dan akşam 10’a kadar dershanedeyiz.

Nadira Kadirova: Tamam iyi günler, teşekkür ederim.

Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili savcılıktan açıklamaNadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili savcılıktan açıklama

Nadira Kadirova'nın ailesi: 'Konuşursam yer yerinden oynar' diyorduNadira Kadirova'nın ailesi: 'Konuşursam yer yerinden oynar' diyordu

Nadira Kadirova'nın arkadaşı telefon konuşmalarını anlattı: 'Yoruldum, anlatamıyorum' dediNadira Kadirova'nın arkadaşı telefon konuşmalarını anlattı: 'Yoruldum, anlatamıyorum' dedi