Davutoğlu ziyareti istifa ettirdi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ziyareti ettiği Karatay Muhtarlar Derneği'nin Başkanı Mustafa Çetin istifa etti. Çetin, "Beni istifaya zorladılar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'da ziyaret ettiği Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin, ziyaret sonrası derneğe desteğin kesildiğini ve istifaya etmeye zorlandığını açıkladı. Davutoğlu Konya ziyaretinde Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin ve derneğe bağlı bazı muhtarlarla bir araya gelmişti.

'İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDIM'

Ziyaretin ardından istifa eden Çetin, Karatay belediye başkanının bu görüşmeden rahatsız olduğunu söyleyerek, "Derneğe yapılan personel desteği ile çay-şeker yardımı kesildi. Bana açıkça istifa et demediler ama yaptıklarıyla beni istifa etmeye zorladılar. İstifa etmek zorunda kaldım" dedi.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre Çetin istifasının perde arkasını şöyle anlattı: "Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Davutoğlu ile görüşmemizden rahatsızlık duymuş. Hasan Kılca bundan dolayı benimle eskisi gibi istişarede bulunmayacaklarını ve derneğe eskisi gibi yardım yapmayacaklarını söyledi."

Dernekte çalışan çay ve temizlik personelinin belediye tarafından geri çekildiğini aktaran Çetin, "Derneğimize yapılan bütün yardımlar tek tek kesilmeye başladı. Derneğimizde bulunan temizlik personeli ve çaycı derneğin hizmetinden alındı. Ardından yapılan çay ve şeker yardımı da kesildi. Ben derneğimizin ve dernek üyesi arkadaşlarımızın zor durumda kalmaması için istifa etmek zorunda kaldım" diye konuştu.