Faruk Bildirici'nin adı hâlâ Hürriyet'te: Bu kadarı ayıp artık

Okur temsilciliği görevini yürütürken işten çıkarılan gazeteci Faruk Bildirici, Hürriyet'te isminin geçmesine tepki gösterdi. Bildirici, gazetenin okurlarından mesaj almaya devam ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci ve medya ombudsmanı Faruk Bildirici hâlâ eski iş yeri Hürriyet gazetesinde isminin yer almasına tepki gösterdi. 27 yıl çalıştığı Hürriyet'te okur temsilciliği görevini yaparken işten atılan Bildirici, ayrılmasının üzerinden dört ay geçmesine rağmen gazetenin internet sitesinde okur temsilcisi olarak göründüğünü söyledi.

Kişisel Twitter adresinden birçok kez Hürriyet'e ulaşıp uyardığını belirten Bildirici, okur temsilcisi sayfasında yer alan 'yayın ilkeleri' kısmının da artık gazete için gerekli olmadığını vurguladı. "Bu kadarı ayıp artık" diyen Bildirici, Defalarca e-posta gönderdim, telefonla aradım, olmadı. Bir de buradan sesleniyorum; Ey Hürriyet adımı sitenizden çıkarın. Oraya bakıp şikayetlerini hâlâ bana gönderen okurlar olduğunu da belirteyim" dedi.

Bildirici, gazetede okur temsilcisi olarak çalıştığı 9 yıl boyunca okurların tepkilerini sütununda dile getirirken gazetesinin yaptığı hataları da söylüyordu. Hürriyet'in Demirören Grubu’na geçmesinin ardından tenkisat yaşanmış, Bildirici de işten çıkarılmıştı. Bildirici'nin köşesinin Demirören Grubu’nda rahatsızlıklara yol açtığı belirtilmişti. (HABER MERKEZİ)

Hürriyet, Faruk Bildirici'yi işten çıkardıHürriyet, Faruk Bildirici'yi işten çıkardı