Binali Yıldırım, Meclis Başkanı hesabını kendi hesabına çevirdi

AK Parti'nin İstanbul Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Twitter'da takipçi sayısını arttırmak için Meclis Başkanı hesabını kendi hesabına geçirdi. 1.6 milyon takipçili @TCMeclisBaskani hesabı Binali Yıldırım adına, 249 bin takipçili @BY hesabı ise @TCMeclisBaskani hesabına çevrildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- 23 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediy Başkanı AdayıBinali Yıldırım, Twitter’da Meclis Başkanı hesabını kendi adıyla değiştirdi. Böylece 1.6 milyon takipçili @TCMeclisBaskani hesabı, artık Binali Yıldırım’ın (@BY) kişisel hesabı oldu.

Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Meclis Başkanı hesabını kendi hesabı yaptı. 1.6 milyon takipçili @TCMeclisBaskani hesabı Binali Yıldırım adına, 249 bin takipçili @BY hesabı ise @TCMeclisBaskani hesabına çevrildi.

Arşiv Hesabı olarak değiştirilen Binali Yıldırım’ın eski kişisel hesabından şu mesaj paylaşıldı: "Değerli takipçilerimiz, Binali YILDIRIM’ın resmi Twitter hesabı @BY’dir. Binali Yıldırım'dan en hızlı şekilde haberdar olmak için bu hesabı takip edebilirsiniz." (Kaynak: Birgün)