Deniz Baykal, 1 Nisan'da taburcu edilecek

Beyin kanaması geçiren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın tedavisi bu hafta tamamlanıyor. Baykal, 1 Nisan'da taburcu edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 1 Nisan'da taburcu edilecek. Baykal, ambulans uçakla Antalya'ya götürülecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Bakan Koca, Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal ile bir süre sohbet etti ve Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Deniz Baykal, Koca'ya tedavisinin tüm aşamalarında gösterdiği ilgi için teşekkür etti. Koca ise bundan sonraki süreçte de bakanlık olarak yapılabilecek ne varsa desteğe hazır olduklarını söyledi.

Deniz Baykal, 16 Ekim 2017'de beyin kanaması geçirmiş ve 51 gün yoğun bakımda kalmıştı. Daha sonra fizik tedavi için Almanya'ya giden Baykal, 20 Mart 2018'de Türkiye'ye döndü ve tedavisine Ankara'da devam edildi. (ANKARA/DHA)