Belediye otobüsünde tacize gözaltı

Ankara'da belediye otobüsünde bir kadının tacize uğradığını belirterek yardım istemesi üzerine şoför kapıları kilitledi. Yolcuların tepki gösterdiği şüpheli, gözaltın alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Keçiören'de 19 yaşındaki K.K., sabah saatlerinde Kızılay'a gitmek için EGO otobüsüne bindi. Koltuklarda yer olmadığı için ayakta yolculuk yapan K.K., arkasındaki kişinin kendisine elle tacizde bulunduğunu belirterek, çığlık atıp, yardım istedi.

Otobüs şoförü Muzaffer R., aracı kenara çekerek kapıları kilitleyip, polise haber verdi. Otobüste gözyaşları içinde polisin gelmesini bekleyen K.K.'yi diğer yolcular sakinleştirmeye çalıştı. Yolcular, genç kadına tacizde bulunduğu belirtilen kişiye tepki gösterdi. Bir süre sonra gelen polis ekipleri, kızın teşhis edip şikayetçi olduğu şüpheliyi otobüsten indirip gözaltına aldı.

Polise olayı anlatan K.K., şüphelinin arkasından yaklaşıp elle tacizde bulunduğunu, emin olmak için bir süre beklediğini, yaklaşık 15-20 dakika tacizin devam etmesi üzerine çığlık atarak yardım istediğini söyledi.

K.K. ve taciz şüphelisi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, otobüsteki güvenlik kamerası görüntülerine de incelenmek üzere el koydu.

(ANKARA-DHA)

Etiketler taciz otobüs ego