Yaraladığı kadını tehdit etti: Şikayetçi olabilirsin ama sonunu düşün

Bursa'da kendisinden boşanmak isteyen eşini bıçakla yaralayan erkek, 'Şikayetçi olabilirsin ama sonunu düşün' diye tehdit etti. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Yusuf Y. boşanma aşamasında olduğu 3 çocuk annesi eşi Fatma Y.'yi elinden yaraladı. Fatma Y.'nin ambulansta ilk tedavisi yapılırken, gözaltına alınırken bir andan aracın kapısını açan Yusuf Y., "Şikayetçi olabilirsin ama sonunu sen düşün" dedi.

Fatma Y., kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşi Yusuf Y.'den boşanmak için dava açtı. Daha sonra tekrar mahkemeye başvuran Fatma Y., bu süreçte kendisini rahatsız etmeye devam eden eşi Yusuf Y. hakkında evden uzaklaştırma kararı da aldırdı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Yusuf Y., dün gece boşanma aşamasında olduğu eşinin evine geldi. Yusuf Y eşi Fatma Y.’yi tartışma bahanesiyle 3 çocuğunun gözü önünde bıçakla saldırdı.

Eli kesilen Fatma Y., çığlıklar atarak yere yığıldı. Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi Fatma Y.'nin ilk müdahalesini ambulansın içerisinde yaptı. Gözaltına alınan Yusuf Y., bir anlık hamle ile eşinin tedavisinin sürdüğü ambulansın kapısını açarak, "İstersen şikayetçi olabilirsin ama sonunu sen düşün" diye bağırdı. Yusuf Y., polis tarafından hemen alınıp, Emniyet'e götürüldü.

Fatma Y., ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Eşinden şikayetçi olan Fatma Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. (BURSA/DHA)

Etiketler Bursa ambulans