Arda Turan: Sinirlendim, kafayı koydum

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdığını doğrulayarak, "Ensemden tuttu, o an çok sinirlendim kafayı koydum" açıklamasında bulundu. Bir magazin programı, Turan'ın kendilerine gönderdiği açıklamada, saldırıdan sonra hastaneye gittiğini ve yanında silah olduğunu teyit ettiğini ve "'Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim. Eşiyle ve Berkay'la sarılarak, helalleşerek ayrıldık" dediğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arda Turan tarafından burnu kırılan şarkıcı Berkay dün ameliyat oldu. Özlem Ada Şahin eşi Berkay'ın burnunda 15 kırık olduğunu belirterek, gerekli hukuksal işlemlerin başlatıldığını açıkladı. Savcılık da olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Turan, kavgayı doğrularken "Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın” diye konuştu. Teve2 kanalındaki '2. Sayfa' adlı magazin programında ise Arda Turan'ın gönderdiği belirtilen açıklama okundu.

Programda okunan açıklama şöyle: "O hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekana Berkay geldi. Benim yanıma gelip 'Kaptan seninle yarın görüşelim mi' dedi. 'Tamam Berkay, konuşalım' dedim. Önce şakalaşıyor sandım. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra 'sana ne oluyor' dedim, kafayı koydum. O ana kadar neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. Olayın detaylarını Aslıhan'dan öğrendim. Onu da Özlem aramış. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Berkay'ın eşiyle aramızda hiçbir sohbet olmadı. Evet, hastaneye silahla gittim. Berkay'a 'Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim. Hastanede 'bir yanlış anlaşılma olmuş' dedik. Eşiyle ve Berkay ile sarılarak, helalleşerek ayrıldık. Sabah uyandığımda Berkay ve eşinin bu açıklamalarını okudum."

ŞAHİN: TACİZ EDİLDİM

Özlem Ada Şahin ise olaya ilişkin şu açıklamada bulundu: "Dün akşam yaşanan durumdan dolayı çok üzgünüm... Eğlenmeye gittiğimiz mekanda bahsi geçen şahsın sözlü "Çok güzel kadınsın, evli olmasan seni kaçırmazdım" tacizine uğradım. Bu duruma eşimin şahit olmasından sonra yaşanan gerginlik bu şahsın eşime kafa atması ve eşimin burnundan kanlar gelmesiyle biz direkt hastaneye gittik. Yapılan tektikler sonucu eşimin burnunda 15 tane kırık olduğu anlaşılmıştır. Ve acil ameliyat gerekli olduğu bilgisi bize verilmiştir. Bu konuda üzgün olduğum hemcinsim ve bir bebek bekleyen bir anne adayının yaşayacakları beni derinden etkilemektedir. Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır."

Arda Turan: Futbolun kralı olacaktı 'vukuat' kralı oldu!Arda Turan: Futbolun kralı olacaktı 'vukuat' kralı oldu!

Etiketler Arda Turan Berkay