Milletvekiline polis şiddeti!

Cumartesi Anneleri'nin 706'ncı hafta eylemine katılan HDP milletvekili Hüda Kaya'nın polis tarafından itildiği an kameralara yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'da oturma eylemleri yasaklanan Cumartesi Anneleri'ne destek için İstanbul İHD önünde bir araya gelenlere polis izin vermezken HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın tartaklanması kameralara yansıdı. 706. haftanın açıklamasına izin vermek için polislerle diyalog kuran HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'yı bir polis itti. CHP ve HDP milletevekilleri ise polise tepki göstererek, "Bir milletvekiline nasıl davranıyorsunuz?" dedi.

Aynı sırada CHP İstanbul milletvekili Sera Kadıgil ve başka bir polis arasında da tartışma yaşandı. Polise milletvekili olduğunu söyleyen Kadıgil, "Seni tanımıyorum" yanıtını aldı. Kadıgil polisi milletvekili olduğuna rozetini göstererek ikna edebildi.  (HABER MERKEZİ)

Cumartesi Anneleri'ne 706. haftada da yasak: Derin devlet uygulamaları devralındıCumartesi Anneleri'ne 706. haftada da yasak: Derin devlet uygulamaları devralındı