Mustafa Balbay: Kendimi arıyorum meşgul çalıyor

Mustafa Balbay, Cumhuriyet'te yeniden yazmaya başlamasıyla aldığı tebrikleri anlattı: Birkaç gündür kendimi arıyorum meşgul çalıyor..

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Cumhuriyet gazetesindeki yönetim değişikliğinin ardından yeniden yazılarına başlayan Mustafa Balbay, bugünkü köşesinde aldığı yoğun tebrikleri anlattı. Balbay üç sene sonra ilk kez dün yayınlanan 'Yeniden Merhaba' başlıklı yazısı üzerine pek çok kesimden karşılık aldığını, mesajların, telefonların çoğuna yanıt veremediğini yazdı.

"Yeni başlangıcının bu mesajlarla daha güzel olduğunu" belirten Balbay, "Birkaç gündür kendimi arıyorum meşgul çalıyor..." ifadesini kullandı.

'SÜTUNLARINDAN KOPARILAN YAZARIN ÖZLEMİ'

Ahmet Hakan'ın Hürriyet'teki köşesinde, Cumhuriyet gazetesini 'koklarken' çekilen fotoğrafını eleştirmesine de değinen Balbay "Ahmet Hakan Hürriyet’teki köşesinde hafta sonunda bayiden Cumhuriyet alırken çekilen fotoğrafı kendi diliyle selamlamış. Gazeteyi koklamayı nezaketsiz bulduğunu yazmış. Bunu Cumhuriyet’ten ayrılanlara karşı tutum olarak yorumlamış. Sevgili Ahmet Hakan, o fotoğrafın bunlarla hiç ilgisi yok, sadece üç yıl çok sevdiği gazetenin sütunlarından koparılan bir yazarın özlemi" dedi. (Kaynak: Cumhuriyet)