'Cübbeli' kızdı: Adam neye binmiş sana ne?

Ahmet Mahmut Ünlü'den 'tarikatın lüks otomobilleri'ni eleştirenlere tepki: Hoca efendiler, misafir gidiyor, arabası varmış, varsa var. Senden para mı aldı?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Menzil tarikatı liderinin içinde yer aldığı ve yüz binlerce liralık lüks araçlardan oluşan konvoyu eleştirenlere kızdı: Şerefsizler! Adam nereye bindi, indi sana ne.

Tarikata ve kendisine yönelik eleştiriler üzerine, babasının 15 yaşındayken 'altına Mercedes çektiğini' ve 'emrine şoför verdiğini' belirten Ünlü, "Yok Mercedes’e binmiş, cipe binmiş… Şerefsizler! Adam nereye bindi, indi sana ne" ifadelerini kullandı.

Menzil tarikatıyla ilgili paylaşımlarda bulunan “burcu burcu menzil” adlı hesap, geçtiğimiz günlerde tarikatın lideri ve beraberindekilere ait olduğunu ifade ettiği lüks araçlardan oluşan uzun konvoyun görüntülerini paylaştı.

Cumhuriyet'in haberine göre Menzil tarikatı liderinin içinde yer aldığı ve lüks araçlardan oluşan konvoya yönelik eleştirenler, “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü çileden çıkardı. Ünlü, dün yayımlanan konuşmasında, “Yok Mercedes’e binmiş, cipe binmiş… Şerefsizler! Adam nereye bindi, indi sana ne. Hoca efendiler, misafir gidiyor, arabası varmış, varsa var. Senden para mı aldı? Devletin vergisiyle mi alıyor ya? Adam sağlam bir arabaya binebilir. İyi bir ata binmiyor muydu Sahabe-i Kiram? En iyi deveyi almıyor muydu Sahabe-i Kiram? Yola gidiyor kardeşim, tenekeyle mi gidecek?” ifadelerini kullandı.