Uşak Belediyesi’nden ABD’ye 'yaptırım'!

Uşak Belediyesi, ABD’yle yaşanan krize tepki olarak medya reklam planlamalarında Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube’a ayrılan bütçeyi tamamen kaldırdığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye ile ABD arasında yaşanan krize bir tepki de Uşak Belediyesi’nden geldi. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada “Bugün ülkemizin ABD ile yaşadığı siyasi krizden sonra medya reklam planlamalarımızdan Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube’a ayırdığımız bütçeyi tamamı ile kaldırmış bulunmaktayız” denildi.

'DOLAR 6 LİRA OLDU DİYE TESLİM Mİ OLALIM?'

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda “Ülkemizin üç yanı denizlerle, her tarafı düşmanlarla çevrili ama çalışmaya devam edeceğiz, yılmayacağız, başaracağız, kazanacağız. İstikrar devam edecek, Türkiye büyümeye devam edecek. Tehditlere boyun eğmeyeceğiz. 17/25’te denediler olmadı. 15 Temmuz’da denediler olmadı. Şimdi de ekonomimiz üstünden taarruz başlattılar. Ne yapalım? Dolar 6 oldu diye teslim mi olalım? Boyun mu eğelim? Ülkenin anahtarını ABD’ye mi verelim? Bu ülkeyi eski günlerine götürmelerine müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.