Adnan Oktar: Kahraman Türk polisi, devletimi seviyorum

Gözaltında olan Adnan Oktar, sağlık kontrolünden geçti. Oktar, polis aracına binerken "Kahraman Türk polisi. Devletimi seviyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da, dün gözaltına alınan Adnan Oktar sağlık kontrolünden geçirildi. Oktar, yeniden emniyete götürülürken "Kahraman Türk polisi. Devletimi seviyorum" diye bağırdı.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar, tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen Oktar, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Oktar, polis aracına binerken "Kahraman Türk polisi. Devletimi seviyorum" diye bağırdı. Gazetecilerin "İddialara ne diyeceksiniz?" sorusunu yönelttiği Oktar, "Yalan" şeklinde yanıt verdi.

Oktar ve grubuna yönelik başlatılan soruşturmada kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Oktar Babuna'nın da bulunduğu 7 kişi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Daha sonra soruşturmada gözaltına alınan kadınlar da, 3 otobüsler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek, sağlık kontrolünden geçirildi. (İSTANBUL/DHA)