Oyuncu Oral Özer saldırıya uğradı

Oyuncu Oral Özer, önceki gün İstanbul'da bir barda düzenlenen silahlı saldırının ardından, bardaki kişiler tarafından darp edildi. Bar çalışanlarının saldırganları koruduğunu belirten Özer, "Çalışanların verdiği ifade: Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Oral Özer, önceki gün İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki bir barda yaşanan silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Özer, saldırının ardından bir kişinin çekim yapmaya başladığını ve barda bulunanların bağırması üzerine "Yanlış kişiye bağırıyorsunuz" dediğini aktardı. Özer, bardaki kişilerin kendisini kız arkadaşını saldırdığını belirtti.

Oyuncu Oral Özer, dün Twitter hesabından açıklama yaptı. Kadıköy'de silahlı saldırı yaşanan barda bulunduğunu belirten Özer, "Üç sularında kelimenin tam anlamıyla bar tarandı. Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip, şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük" dedi.

'YERDE YARALILAR VARKEN BANA SALDIRDILAR'

Bir kişinin video kaydı yapmaya başladığını belirten Özer, şöyle devam etti:

"Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. Ben de olayı sakinleştirmek adına 'Yanlış kişiye bağırıyorsunuz' dedim. Bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken, bana öldüresiye saldırdı.

Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona. O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar. Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). Sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar. Ambulans bekledik bir süre, polisler geldi. bizi dışarı çıkardıklarında adamlar yok olmuştu."

'POLİS 'O MEKANA GİDİN TEKRAR GÖRSENİZ İHBAR EDİN' DEDİ'

Bar çalışanlarının şüpheliler hakkında bilgi vermediğini ifade eden Oral Özer, hastanede ifade verdiklerini şikayetçi olduklarını kaydetti.

Açıklama yapma nedenlerini anlatan Özer, "Birincisi çalışanların verdiği ifade: Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım. İkincisi: Mekanda kamera yok diyorlar. Üçüncüsü: Memurlardan birinin bize saldırganları bulmalarının çok zor olduğunu ve bizim o mekana tekrar gidip kişiyi görürsek ihbar edebileceğimizi söylemesi" ifadelerini kullandı.

"Bizi iyilik de sevgi de kurtarmayacak arkadaşlar. Bizi mücadele kurtaracak" diyen Özer, olaya ilişkin elinde görüntü olanlar ya da barda olanlardan şahitlik yapmak isteyenlerin kendisine ulaşmasını istedi.