İsmail Küçükkaya: Rakı balıkta değildik

İsmail Küçükkaya ve Muharrem İnce arasındaki 'mesaj krizi' devam ediyor. Küçükkaya, "İnce beni harcamayı tercih etti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seçim gecesi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İsmail Küçükkaya'ya attığı 'Adam kazandı' mesajıyla ilgili tartışmada Küçükkaya'dan yeni bir açıklama geldi. İnce'nin "Arkadaşça mesaj atmıştım, yayınlamaması gerekirdi" eleştirisine cevap olarak Küçükkaya, "Ben Muharrem İnce'yle rakı balık masasında değildim, gazeteci olarak soru sordum" dedi.

İsmail Küçükkaya, dün gece RSFM'de Bidebunudinle programına konuk olarak, İnce'nin o gece kendisine bir mesaj daha attığını söyledi. Yaklaşık 20 dakika sonra İnce'nin, 'Bu dostaneydi neden duyurdun' dediğini söyleyen Küçükkaya, "Muharrem İnce attığı mesajları kullanacağımı biliyordu ve o mesajlar nedeniyle kitlesi üzerinde oluşan olumsuz havayı dağıtmak için bir gazeteciyi harcamayı tercih etti" dedi.

İsmail Küçükkaya: İnce'nin sonucu kabul etmesi haber değil mi?İsmail Küçükkaya: İnce'nin sonucu kabul etmesi haber değil mi?

'KONU KAPANMIŞTIR'

Muharrem İnce'nin basın toplantısından sonra Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Küçükkaya kendisini savunmuş "Bunu her gazeteci yapar" demişti. Son olarak bu sabah konuyla ilgili açıklama yapan Küçükkaya "Konu kapanmıştır" dedi. (HABER MERKEZİ)